VII Certamen Literari Vila d'Almassora  (Comunicat de premsa)

Lola González Montolío, amb el poemari Gavella tardoral, i Salvador Macip, amb l'obra Quina gran persona, guanyadors dels premis Vila d'Almassora.

El jurat del VII Certamen Literari Vila d'Almassora es va reunir el 15 de desembre de 2006, a les 19.30 hores, al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almassora. Les persones assistents eren Joan Baptista Campos Cruanyes, Vicent Salvador Liern i Pasqual Mas i Usó, escriptors, com a membres del jurat del premi Antoni Matutano de poesia. Pel que fa al premi Vila d'Almassora de narrativa, els membres del jurat assistents  eren Carles Bellver Torlà, Albert Garcia i Pasqual i Joan Carles Simó Artero, escriptors i filòleg respectivament. El jurat del premi Vila d'Almassora d'investigació estava compost pels investigadors Fàtima Agut i Clausell, Gerard Clausell Cantavella i Josep Maria Pons i Altés. Va exercir la presidència Núria Felip Esteve, com a regidora de Cultura, i el secretari va ser Cèsar Mateu i Beltran, pel Servei de Dinamització Lingüística d'Almassora.

Després de les deliberacions corresponents, a les 21.30 h, el jurat va atorgar, per unanimitat, el premi Antoni Matutano de poesia a l'obra Gavella tardoral, de Lola González Montolío; també va atorgar, per unanimitat, el premi Vila d'Almassora de narrativa a l'obra Quina gran persona de Salvador Macip. Finalment, va declarar desert, per unanimitat, el premi d'investigació.